Wimperextensions

Wimpers verven

Wil jij je natuurlijke wimpers extra definitie geven? Dat is bij ons zeker mogelijk!

Laat je wimpers verven bij Mos Fox voor een natuurlijke oogopslag!

Wimperlift
Wil jij een mooie krul in je wimpers maar geen wimperextensions? Kies dan voor een wimperlift. Onze wimperlift specialisten zorgen voor de perfecte krul in je natuurlijke wimpers. Het is ook mogelijk om je wimpers te verven in combinatie met een wimperlift!
One by One
Dé klassieke wimperextensions: One by One. Voor een prachtige ooglook kun je terecht bij de wimperextion specialisten van Mos Fox! Samen creëer je de look die je altijd al gewild hebt!
Mix lashes

Kun jij niet kiezen tussen One By One wimperextensions of de Russian Volume wimperextensions? Kies dan voor alle twee! Door de One by One en Russian Volume wimperhaartjes met elkaar te mixen krijg je een adembenemende look!

Russian Volume

Wil jij wimpers met een prachtig volume? Kies dan voor de Russian Volume wimperextensions van Mos Fox! Door meerdere haartjes op een wimper te bevestigen krijg jij het volume waar jij altijd al van hebt gedroomd!

Mega Volume

Kies jij altijd voor extra? Kies jij voor glamoureus in plaats van simpel? Dan zijn de Mega Volume wimperextensions voor jou gemaakt! Voor een extreem volle wimperlook boek je snel een afspraak bij de wimper specialisten van Mos Fox!

THE COMPANY
About Mosfox
Mosfox Equilibrium
Careers
Legal
Privacy & Cookie Policy
Corporate Information
FIND US ON
Contact Us
Mos Fox
Dalsteindreef 1003
1112 XC Diemen

info@mosfox.nl

Tel 020-3342508

Whatsapp 06-12244895