Alphen aan den Rijn

MOS FOX BEAUTY

MosFox-41
.1

Get the Mos Fox tan!

Zonnebank

Mos Fox beschikt over de nieuwste Ergoline 1600 zonnebanken dé 3-in-1 zonnebanken. Onze banken bevatten collageenlampen en zijn geschikt voor elk huidtype.

Mos Fox beschikt over de nieuwste Ergoline 1600 zonnebanken, dé 3-in-1 zonnebank.

Ergoline is wereldwijd het meest geliefde merk betreft zonnebanken. Nieuwe UV-technologie, strak design, comfortabele ligbank en collageenlampen maken Ergoline meer dan 30 jaar de wereldwijde nummer 1. 

Deze zonnebank geeft je een mooie en egale bruining, aansluitend op jouw gewenste resultaat! De Ergoline 1600 beschikt over verschillende zonprogramma’s die kunnen worden afgestemd op jouw huidtype.

Daarnaast kun je bij Mos Fox de zonnebankcrème aanschaffen, die het beste bij jouw huid past! Vraag een zonspecialist om bruiningsadvies!

Voor het optimale bruiningsresultaat en ter bescherming van jouw huid raad Mos Fox aan om een crème te gebruiken tijdens het zonnen. De zonnebank zorgt ervoor dat jouw huid uitdroogt, het is dan ook heel belangrijk om je huid gehydrateerd te houden tijdens je zonnebanksessie. Dit doe je met de geselecteerde zonnebankcrèmes van Mos Fox. 

Ben jij benieuwd welke crème het beste past bij jouw huid en jouw gewenste resultaat? Vraag dan meer informatie aan onze zonnebankspecialisten achter de balie! 

*Ben je nog geen 18? Dan kun je helaas niet bij ons zonnen!
Let op: wij kunnen vragen om je ID te laten zien.

Before After
.02

Make your smile your signature accessory

Tanden bleken

Jouw lifestyle en eetgewoontes kunnen ervoor zorgen dat je tanden hun witheid verliezen. Mos Fox zorgt ervoor dat jij weer met een witte lach de salon verlaat!

 • 100% PIJNLOOS
 • NIET SCHADELIJK
 • PRIVÉ MAX. 2 PERSONEN

Tanden bleken is een proces om jouw tanden witter te maken door middel van een korte behandeling. Jouw lifestyle en eetgewoontes kunnen ervoor zorgen dat je tanden hun witheid verliezen. Hierbij valt te denken aan koffie, fris en andere voedingsmiddelen. Het tanden bleken zorgt ervoor dat je tanden enkele tinten lichter worden en de natuurlijke kleur terugkrijgt.

De eerste keer tanden bleken kan je misschien wel als spannend ervaren, maar maak je geen zorgen! Al onze producten zijn zonder peroxide en dit zorgt ervoor dat je tanden niet worden beschadigd. Daarnaast zijn al onze behandelaars gecertificeerd en ervaren! Ons advies is dat je bij je eerste tandenbleeksessie begint bij 3 x 20 minuten (of langer) voor een optimaal resultaat!

Bij Mos Fox werken wij met sessies van 20 minuten. Dit wil zeggen dat je een sessie van 1 x 20 minuten kunt nemen, maar ook kan kiezen voor een sessie van 4 x 20 minuten. Hoe meer sessies je neemt, hoe witter jouw tanden worden!
Heb je al een keer je tanden gebleekt en wil je het bijhouden? Kies dan voor een sessie van 1 x 20 of 2 x 20 minuten.

Hoe lang je kunt genieten van jouw witte tanden verschilt per persoon. Bij een normale mondhygiëne en normale blootstelling aan voedingsmiddelen wordt het resultaat 9 tot 12 maanden gehandhaafd. Er zijn wel factoren die ervoor kunnen zorgen dat het resultaat sneller minder wordt.
.3

MosFox

Wimpers

Wil jij wimpers met een prachtig volume? Kies dan voor de Russian Volume wimperextensions van Mos Fox! Door meerdere haartjes op een wimper te bevestigen krijg jij het volume waar jij altijd al van hebt gedroomd!

873e0bda-8fbc-4cdb-95c0-deaeeb754b54

​Bij deze techniek worden 3-6 hele fijne wimperextenisons op 1 eigen wimper geplaatst. Hiermee krijg je een super volle look.

Bij deze techniek wordt 1 extension (een neppe wimperhaar) op 1 natuurlijke wimper vastgeplakt. Op deze manier krijg je een vollere bos wimpers met een mooie lengte en krul. Je ziet nauwelijks dat er extensions zijn gebruikt, omdat het een natuurlijke look geeft. Je kunt zelf bepalen welke lengte en hoeveel extensions je wilt gebruiken om jouw eigen perfecte look te krijgen.

Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van 1 extension op 1 eigen wimper en tussendoor 3-6 fijne wimperextensions op 1 eigen wimper. Er vindt een afwisseling plaats tussen beide technieken.

Ben jij ook zo moe van het op doen van mascara en het gebruiken van een wimperkrultang. Wil jij ook graag uit je bed rollen met perfecte ogen? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou. Je kunt met de extensions sporten, zwemmen en naar de sauna etc.

De extensions blijven gemiddeld tussen de 6-8 weken zitten (afhankelijk van je eigen wimpercyclus en de verzorging van de wimpers). Vermijd na het plaatsen van de extensions voor 24 uur water, sauna, zwembad en zonnebank. Je mag niet in je ogen wrijven, want hiermee kunnen extensions afbreken. Dus vergeet na het douchen niet je ogen zachtjes droog te deppen ipv wrijven met een handdoek! Je kan ook beter geen producten gebruiken op basis van olie in het gezicht omdat dit ervoor kan zorgen dat de lijm zacht wordt en de extensions loslaten.

 • Je voelt de wimperextensions niet zitten
 • Je kan je eigen look bepalen met de lengte, dikte en stijl
 • Geen mascara of wimperkruller meer nodig
 • Je kan zwemmen, sporten douchen en naar de sauna met wimperextensions!
Lashlift mos fox
.04

Wimpers

Wimperlift

Wimperlift is een behandelingen om je wimpers te krullen. Een wimperlift zorgt ervoor dat je wimpers gekruld zijn en dikker lijken, zonder gebruikt te maken van wimperextensions of mascara. 

Wimperlift is een behandelingen om je wimpers te krullen. Gebruik jij altijd een wimperkruller? Dan is dat na deze behandeling niet meer nodig. Een wimperlift zorgt ervoor dat je wimpers gekruld zijn en dikker lijken, zonder gebruikt te maken van wimperextensions of mascara. De wimpers kunnen door een unieke behandeling met siliconen worden behandeld, dit kan toegepast worden bij elke wimpersoort. Het maakt dus niet uit of je korte of lange wimpers van jezelf heeft. Het resultaat zal wellicht bij normale tot lange wimpers langer zichtbaar zijn dan extreem korte wimpers.

Ben je het zat om elke dag mascara een te brengen? Dan is deze techniek iets voor jou! Je wimpers verven is een goede manier om je wimpers te kleuren vanaf de huid tot de punt en het blijft een tijd zitten. Het is gebruikelijk om zwarte of bruine verf te gebruiken, maar een andere kleur is ook mogelijk. Je krijgt hierdoor een expressieve oogopslag.

De behandeling is geschikt voor iedereen die een natuurlijke krul in de wimpers willen en gedag wil zeggen tegen mascara en/ of een wimperkrultang.

De wimperlift zal gemiddeld tussen de 4-8 weken zichtbaar blijven. Dit is sterk afhankelijk van je eigen wimpercyclus. De verf zal circa 4 weken zichtbaar blijven.

 • Het geeft een natuurlijke uitstraling
 • Je hoeft geen mascara of wimperkrultang te gebruiken na de behandeling
 • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 • Je kan ermee douchen, zwemmen en slapen
 • Je hebt er weinig omkijken naar want je wimpers zitten altijd goed!

TSARA Trainingen

JUST BE YOU!

Wimperlift

Wimperlifting is een semi-permanente krul in de natuurlijke wimpers plaatsen. Met of zonder ervaring met wimpers kun je deze training volgen.

JUST BE YOU

One By One​

Heb je altijd al wimperstylist willen worden? De basis voor elke stylist is een training One by One. Met deze dag training leer jij alle basisvaardigheden die je nodig hebt, om een professionele wimperstylist te worden. ​