Rotterdam

MOS FOX BEAUTY

.1

MosFox

Wimpers

Wil jij wimpers met een prachtig volume? Kies dan voor de Russian Volume wimperextensions van Mos Fox! Door meerdere haartjes op een wimper te bevestigen krijg jij het volume waar jij altijd al van hebt gedroomd!

222cf644-1ce1-4f15-8fb9-8fe728640c3d

​Bij deze techniek worden 3-6 hele fijne wimperextenisons op 1 eigen wimper geplaatst. Hiermee krijg je een super volle look.

Bij deze techniek wordt 1 extension (een neppe wimperhaar) op 1 natuurlijke wimper vastgeplakt. Op deze manier krijg je een vollere bos wimpers met een mooie lengte en krul. Je ziet nauwelijks dat er extensions zijn gebruikt, omdat het een natuurlijke look geeft. Je kunt zelf bepalen welke lengte en hoeveel extensions je wilt gebruiken om jouw eigen perfecte look te krijgen.

Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van 1 extension op 1 eigen wimper en tussendoor 3-6 fijne wimperextensions op 1 eigen wimper. Er vindt een afwisseling plaats tussen beide technieken.

Ben jij ook zo moe van het op doen van mascara en het gebruiken van een wimperkrultang. Wil jij ook graag uit je bed rollen met perfecte ogen? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou. Je kunt met de extensions sporten, zwemmen en naar de sauna etc.

De extensions blijven gemiddeld tussen de 6-8 weken zitten (afhankelijk van je eigen wimpercyclus en de verzorging van de wimpers). Vermijd na het plaatsen van de extensions voor 24 uur water, sauna, zwembad en zonnebank. Je mag niet in je ogen wrijven, want hiermee kunnen extensions afbreken. Dus vergeet na het douchen niet je ogen zachtjes droog te deppen ipv wrijven met een handdoek! Je kan ook beter geen producten gebruiken op basis van olie in het gezicht omdat dit ervoor kan zorgen dat de lijm zacht wordt en de extensions loslaten.

  • Je voelt de wimperextensions niet zitten
  • Je kan je eigen look bepalen met de lengte, dikte en stijl
  • Geen mascara of wimperkruller meer nodig
  • Je kan zwemmen, sporten douchen en naar de sauna met wimperextensions!
Wimperlift before and After-min 2-min
.02

Wimpers

Wimperlift

Wimperlift is een behandelingen om je wimpers te krullen. Een wimperlift zorgt ervoor dat je wimpers gekruld zijn en dikker lijken, zonder gebruikt te maken van wimperextensions of mascara. 

Wimperlift is een behandelingen om je wimpers te krullen. Gebruik jij altijd een wimperkruller? Dan is dat na deze behandeling niet meer nodig. Een wimperlift zorgt ervoor dat je wimpers gekruld zijn en dikker lijken, zonder gebruikt te maken van wimperextensions of mascara. De wimpers kunnen door een unieke behandeling met siliconen worden behandeld, dit kan toegepast worden bij elke wimpersoort. Het maakt dus niet uit of je korte of lange wimpers van jezelf heeft. Het resultaat zal wellicht bij normale tot lange wimpers langer zichtbaar zijn dan extreem korte wimpers.

Ben je het zat om elke dag mascara een te brengen? Dan is deze techniek iets voor jou! Je wimpers verven is een goede manier om je wimpers te kleuren vanaf de huid tot de punt en het blijft een tijd zitten. Het is gebruikelijk om zwarte of bruine verf te gebruiken, maar een andere kleur is ook mogelijk. Je krijgt hierdoor een expressieve oogopslag.

De behandeling is geschikt voor iedereen die een natuurlijke krul in de wimpers willen en gedag wil zeggen tegen mascara en/ of een wimperkrultang.

De wimperlift zal gemiddeld tussen de 4-8 weken zichtbaar blijven. Dit is sterk afhankelijk van je eigen wimpercyclus. De verf zal circa 4 weken zichtbaar blijven.

  • Het geeft een natuurlijke uitstraling
  • Je hoeft geen mascara of wimperkrultang te gebruiken na de behandeling
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Je kan ermee douchen, zwemmen en slapen
  • Je hebt er weinig omkijken naar want je wimpers zitten altijd goed!

Trainingen

JUST BE YOU!

Wimperlift

Wimperlifting is een semi-permanente krul in de natuurlijke wimpers plaatsen. Met of zonder ervaring met wimpers kun je deze training volgen.

JUST BE YOU

One By One​

Heb je altijd al wimperstylist willen worden? De basis voor elke stylist is een training One by One. Met deze dag training leer jij alle basisvaardigheden die je nodig hebt, om een professionele wimperstylist te worden. ​

×
×

Winkelmand