Mos Fox Beauty: de all-in beautysalon!

Januari 2016 was het begin van Mos Fox. In een kamer in Amsterdam is het bedrijf begonnen. Mos Fox begon als een professionele voorloper op het gebied van wimperextensions.

In september 2016 opende Mos Fox een vestiging op de Campus in Diemen- Zuid. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de beautyscene. Naast het uitvoeren van behandelingen verzorgt Mos Fox ook cursussen op het gebied van beauty.

Mos Fox Beauty: de all-in beautysalon!

Vanaf september 2017 is de vestiging in Diemen-Zuid uitgebreid tot een All-in-beautysalon. Mos Fox werd omgetoverd tot een beautysalon met de meest uitlopende behandelingen. Denk hierbij aan zowel een mannen als vrouwen kapper, nagelstyliste, schoonheidsspecialisten, zonnebanken, massagebehandelingen, tanden bleekbehandelingen en wimper/wenkbrauw behandelingen.

Mos Fox Beauty: de all-in beautysalon!

Sinds 2018 verzorgt Mos Fox Academy een compleet lesprogramma voor VMBO-scholen in Nederland. De leerlingen krijgen verschillende workshops waarin zij kennis maken met het vak uiterlijke verzorging. Zij krijgen kennis en kundigheid Β over beauty op een leuke en uitdagende manier uitgelegd en kunnen hiermee tijdens de praktijkles zelf aan de slag. De rode draad in deze workshops is het ondernemerschap en de stimulans die Mos Fox aan de leerlingen biedt. Ten slotte ligt de focus op de eigen identiteit van de leerlingen, wij als Mos Fox willen de wilskracht (letterlijke vertaling: Mos Fox) bij de leerlingen naar boven halen zodat ook zij het optimale uit zichzelf kunnen halen!